Rekruteren met vacaturevideo´s

Een krachtige vacaturevideo voor VOKANS. 
“VOKANS is reeds 3 jaar permanent op zoek naar geschikte accountmanagers in diverse regio’s. We waren dus echt overdonderd door de kwalitatieve instroom die salesUp leverde op korte termijn. Binnen de twee maanden zijn 4 medewerkers opgestart.”
Leen Servranckx, VOKANS 

 

Werving & selectie door salesUp 

13 jaar geleden ontstond een vruchtbare samenwerking tussen VOKANS en salesUp. VOKANS creëert vormings- en opleidingskansen werkzoekenden, werknemers & werkgevers.

Doorheen de jaren vertrouwden zij verschillende commerciële aspecten toe aan salesUp. In het begin deden ze voornamelijk beroep op salesUp voor telefonische prospectie met oog op naamsbekendheid.

Naarmate salesUp uitgroeide tot een RevOps-machine waarin sales, marketing, customer service, rekrutering en salescoaching volledig met elkaar verstrengeld zijn, werd ook de werving en selectie in de handen van salesUp gelegd.

Rekrutering van accountmanagers

Afgevaardigd bestuurder van VOKANS, Leen Servranckx, vertelt vol enthousiasme over de salesrekrutering via salesUp:

“VOKANS is reeds 3 jaar permanent op zoek naar geschikte accountmanagers in diverse regio’s. We waren dus echt overdonderd door de kwalitatieve instroom die salesUp leverde op korte termijn. Binnen de twee maanden zijn 4 medewerkers opgestart,”aldus Leen. 

Greet Jacobs, founder & director van salesUp, vertelt hoe ze vanuit 3 kanalen kandidaten screenen:

“We vertrekken steeds vanuit onze eigen
poolmet 3.000-tal cv’s van sales- en customer service-profielen. Daarnaast zoeken we via verschillende kanalen naar de juiste kandidaat. Bovendien maakt ons marketingteam een vacaturevideo, die op sociale media geadverteerd wordt. Zo krijgen kandidaten meteen een goede indruk van de werkomgeving. Sollicitanten worden dezelfde dag  gecontacteerd door onze recruiters voor een kennismakingsgesprek." 

VOKANS raadt salesUp aan als recruiter

Kort op de bal spelen is erg belangrijk tijdens een rekruteringsproces, want goede kandidaten hebben vaak meerdere opties. Dankzij de vlotte communicatie tussen VOKANS en salesUp was het makkelijk om snel te schakelen. Om het met de mooie metafoor van Leen uit te drukken:

“Het is een kwestie van de estafettestokken goed door te geven, en niet te laten vallen,”zegt Leen. 

De opname van een vacaturevideo werd door Leen ervaren als een onvergetelijk teambuildingmoment:

“Het was leuk voor onze mensen om eens op een ‘opnameset’ te staan. Als team bracht het ons dichter bij elkaar. Alles verliep ook zeer professioneel en het eindresultaat was origineel en van hoge kwaliteit. De video zat goed in elkaar en toonde onze medewerkers van hun beste kant. Iedereen was fier. Ik zou dan ook elk bedrijf aanraden om de selectie en werving aan salesUp over te laten,” besluit Leen. 

Nog interessante blogs voor jou

Wat doet een allround marketeer

Is jouw bedrijf op zoek naar een marketingexpert? Dan moet je letten op enkele belangrijke punten. Eerst en vooral: marketing is zeer breed.

Er bestaan verschillende soorten marketingexperts, elk met hun eigen specifieke competenties

Het wapen tegen de opkomende recessie

We kunnen er niet langer om heen. Elk nieuwsbericht, elke boodschap, elke meeting gaat tegenwoordig - al dan niet deels - over de vertraging van de economische groei, een voorzichtigere houding bij bedrijven en een terugschroeving van de investeringen. Hebben we Corona net doorzwommen, dan dient zich daar de volgende uitdaging reeds aan: de recessie.

Wat is HubSpot?

Hubspot is ongetwijfeld de ster onder de CRM-systemen. Zowel kleine als grote bedrijven hebben er baat bij hun operationele bedrijfsprocessen te vereenvoudigen met HubSpot. 

HubSpot is dan ook het Zwitsers zakmes onder de CRM-systeem. Het biedt alle nodige tools voor marketing, sales, content management én customer service. Elke afzonderlijke categorie heeft intrinsiek sterke features, maar ze stralen pas écht wanneer ze samenwerken.

Maak een afspraak met Stig van salesUp

Contacteer ons

salesUp BV
053 78 28 30
info@salesup.be

BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Vestiging Hasselt
Trichterheideweg 11
3500 Hasselt

Vestiging Deinze
Gaversesteenweg 117
9
800 Deinze

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by salesUp