Vacaturevideo’s voor meer sollicitanten

TTI Europe opende in 2021 een nieuw kantoor te Gent. De HR-directie van het Europees hoofdkantoor voerde een vergelijkende studie uit om de juiste rekruteringspartner te vinden. Ronald Van Den Heuvel, General Manager Benelux, liet weten dat 'salesUp als beste uit de bus kwam', want ons bedrijf had volgens hun de grootste toegevoegde waarde. Naast de professionele communicatie gedurende het volledige traject, is salesUp eveneens goed vertegenwoordigd in de regio. De grootste troef is de opzet van campagnes met videovacatures op sociale media.

Meer sollicitanten via sociale media

Doordat salesUp een sterk marketingteam in huis heeft, kunnen we meer sollicitanten generen voor openstaande vacatures.

Naast het rekruteren via de gebruikelijke kanalen zoals de VDAB-website, worden er ook vacaturevideo's verspreid via sociale media. Dit kan ofwel door bestaande beelden te herwerken, ofwel komt er een cameracrew langs om een vacaturevideo op te nemen. 

Het solliciteren via sociale media wordt erg laagdrempeliggehouden.Via een korte vragenlijst gaat men na of de kandidaat kan doorgaan naar de eerste screening door salesUp. Vervolgens werd de voorselectie doorgestuurd naar TTI. Er vonden nog 2 kennismakingsgesprekken plaats alvorens er een contractvoorstel werd gedaan.

Rekruteren is kort op de bal spelen

“We waren op zoek naar twee professionele salesprofielen die aan de basis zouden liggen van onze nieuwe vestiging, het eerste TTI-kantoor in België.Er stond veel druk op de ketel. Daarom werd er niet alleen veel verwacht van de sollicitanten, maar ook van de salesrecruiters. Ondanks dat het niet de beste periode was om te rekruteren - net voor de zomervakantie & tijdens corona -, verliep de procedure zeer succesvol.”, aldus Ronald van TTI.


Greet Jacobs, Founder & Director van salesUp, getuigt enthousiast over de samenwerking: “Het rekruteren voor TTI was mede zo’n succes doordat onze klant ook kort op de bal speelde. Een vlotte communicatie met de klant is dan ook key om goede kandidaten enthousiast te houden tijdens the war for talent.”

Bekijk de vacaturevideo voor TTI Gent

Benieuwd hoe salesUp voor TTI de juiste salesprofielen vond? Bekijk dan zeker de vacaturevideo of maak een afspraak met Greet voor meer informatie.

Maak een afspraak met Stig van salesUp

Nog interessante blogs voor jou

4e overname in 4 jaar tijd voor salesUp

Als eerste bedrijf in Europa die 5 commerciële activiteiten bundelt onder 1 dak, hebben we een oplossing op alle commerciële vragen van onze klanten. We ondersteunen hen op het gebied van: sales, marketing, customer service, recruitment én training. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, nam salesUp dit jaar ook MyModus uit Deinze over.

Wat doet een allround marketeer

Is jouw bedrijf op zoek naar een marketingexpert? Dan moet je letten op enkele belangrijke punten. Eerst en vooral: marketing is zeer breed.

Er bestaan verschillende soorten marketingexperts, elk met hun eigen specifieke competenties

Het wapen tegen de opkomende recessie

We kunnen er niet langer om heen. Elk nieuwsbericht, elke boodschap, elke meeting gaat tegenwoordig - al dan niet deels - over de vertraging van de economische groei, een voorzichtigere houding bij bedrijven en een terugschroeving van de investeringen. Hebben we Corona net doorzwommen, dan dient zich daar de volgende uitdaging reeds aan: de recessie.

Contacteer ons

salesUp BV
053 78 28 30
info@salesup.be

BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Vestiging Hasselt
Trichterheideweg 11
3500 Hasselt

Vestiging Deinze
Gaversesteenweg 117
9
800 Deinze

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by salesUp