Nieuwe vestiging in Lissabon, Portugal

salesUp, jouw one-stop-shop salespartner uit Aalst, opent een nieuwe vestiging te Lissabon, Portugal. Hiermee bieden we een antwoord op de stijgende vraag om over de landsgrenzen heen te prospecteren. Deze stijgende vraag is het gevolg van een moderne manier van prospecteren.

salesUp biedt als one-stop-shop salespartner vier diensten aan: telemarketing, sales detachering, salestraining & -consultancy en marketing. Hierdoor kan elk bedrijf die wil groeien terecht bij ons. 

Prospectie over de landsgrenzen heen

Verschillende nieuwe en bestaande klanten kijken over de landsgrenzen heen. Zij willen hun producten gaan vermarkten binnen Europa. "De keuze tussen geen antwoord bieden op de vraag van onze klanten of samen met hen de sprong wagen, was snel gemaakt.”, aldus Greet, Founder & Director van salesUp.

Moderne manier van prospecteren

Vanaf de lancering van salesUp, dat de nieuwe identiteit werd van GJ&Partners op 5 januari 2018, is er sterk ingezet op een moderne manier van verkopen en telemarketing. Dit door een combinatie te maken van marketing en telemarketing of verkoop.

“Prospecteren werkt. Alleen het koud prospecteren, namelijk prospecteren zonder dat je prospect je kent, is verleden tijd. Verkopers die van deur-tot-deur verkopen of de telefoonboek afbellen, worden als storend beschouwd door de prospecten.”, aldus Stig, Managing Director van salesUp.

In de moderne manier gaan we marketing inzetten in combinatie met verkoop en telemarketing. Het gevolg is een resultaat stijging van 446% die we voor onze klanten hebben kunnen realiseren. Dit zorgt voor een sterke vraag naar onze diensten.

“De keuze voor Lissabon was snel gemaakt.”, gaat Stig verder. “We kenden de markt en het is een bruisende stad met een breed scala aan nationaliteiten. Ideaal om onze Europese klanten van daaruit te faciliteren. “

Let’s grab a cup of coffee and get to know each other!

Neem snel contact op om ons te gekke team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons