SalesUp neemt de activiteiten van I.B.G. NV in Antwerpen over.

SalesUp neemt de activiteiten van het call center I.B.G. NV uit Antwerpen over. Daarmee timmeren we stevig verder aan onze groeiplannen en voor de klanten van I.B.G. NV wordt er zo continuïteit gegarandeerd.

Het gaat snel voor ons bedrijf. Slechts acht maand na de lancering van onze nieuwe naam en identiteit, zijn we klaar om onze eerste overname te doen.

I.B.G. nv is een call center voornamelijk gespecialiseerd in telefonische prospectie. Ons management kwam in contact met dat van I.B.G. via een gemeenschappelijke kennis. François De Roo, oprichter en Gedelegeerd Bestuurder van I.B.G. nv zocht een overnemer voor zijn klanten omdat hij aan het einde van zijn succesvolle carrière was gekomen. Het management van salesUp zocht op dat moment naar manieren om haar marktaandeel te vergroten.

Twee bedrijven met dezelfde visie

“Ik zocht een overnemer voor de activteiten van I.B.G. nv die mijn visie deelde. Zo wist ik zeker dat ik alles kon achterlaten zonder te moeten vrezen voor een ander aanpak of slecht resultaat.” zegt François De Roo. “Na een eerste gesprek met salesUp zat het gevoel meteen goed.”

Diezelfde visie zochten Greet en Stig, de managers van salesUp, ook bij Francois De Roo. “We verschillen sterk van het gemiddelde call center. We werken niet met contracten van beperkte duur, werken niet met een script en een legbatterij vind je bij ons niet terug. Dit waren kenmerken die we meteen zagen bij I.B.G. nv wat ons een zeer goed gevoel bezorgde”, aldus Greet Jacobs.

Continuïteit voor bestaande klanten gegarandeerd

Door deze activteiten over te nemen verandert er voor de bestaande klanten van I.B.G. nv niets. “Dat was een belangrijk uitgangspunt.”, aldus François. “De bestaande klanten mochten geen hinder ondervinden in de overname.” Stig treedt François bij: “Achter de schermen is er daar veel werk in gekropen, maar ik denk dat we meer dan geslaagd zijn in onze opzet.”

Let’s grab a cup of coffee and get to know each other!

Neem snel contact op om ons te gekke team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons