Let's get down to business

Ontdek hoe wij jouw omzet kunnen boosten

Met behulp van vier diensten kunnen wij jouw omzet boosten: telemarketing, sales detachering, salestraining & salesconsultancy en marketing. Je kan bij ons terecht voor één van deze diensten of voor het volledige pakket, en dit zowel voor korte als lange projecten. Door onze 15 jaar ervaring te koppelen aan een team van enthousiaste specialisten vinden wij steeds de juiste aanpak voor jouw noden.

Telemarketing

Kan je het moderne bedrijfsleven nog voorstellen zonder telemarketing? Waarschijnlijk niet. Prospectie, verkoop, opvolging van leads en omnichannel beantwoording van je inbound; wij doen het telefonisch, via chat, mail of social media. Op deze manieren kan je jouw klanten- en prospectencontacten dan ook goedkoper benaderen.

Je kan van ons een kwaliteitsvolle telemarketing verwachten waarbij we steeds streven naar betere resultaten.

Sales detachering

Sales detachering, of simpelweg het inhuren van geweldige salesmedewerkers wanneer jij ze nodig hebt, dat is wat wij jou kunnen bieden.

Een topverkoper zorgt voor nieuwe klanten, tevreden klanten en een uitstekend imago voor jouw bedrijf. Dit is precies wat wij je kunnen aanbieden. De zaken die een business developer normaal in orde brengt, nemen wij graag voor onze rekening. Wij zorgen voor permanente coaching, opleiding en alle overige kosten.

Salestraining & Salesconsultancy

15 jaar ervaring geven we graag door. Daarbij trainen we jouw commerciële profielen. Zowel telemarketeers, verkopers als werknemers die commerciële contacten onderhouden, kunnen wij naar een hoger niveau tillen. Daarnaast kunnen wij ook op managementniveau een salesorganisatie opzetten of hervormen.

Marketing

Sales en marketing zijn als Bonnie en Clyde, Romeo en Julia en Jack en Rose. Onafscheidbaar en niet apart van elkaar te zien. Naast een performante salesorganisatie, hoort ook de marketing perfect op punt te staan. Van ons kan je een salesvisie op marketing verwachten die je helpt om je omzet te verhogen of te behouden.