Opvolgen inkomende leads

Opvolgen van inkomende leads, website leads nabellen, lead nurturing, leads kwalificeren. Hoe je het ook wilt noemen, wij weten wat je zoekt: jouw leads converteren naar kwalitatieve afspraken of verkopen.

Ons doel is om leads te converteren naar kwalitatieve afspraken of verkopen.

Een lead opvolgen is als een gesprek beginnen met iemand die een oogje op je heeft. Het eerste wat je doet, is aftasten of deze persoon iets voor jou is. Deze taak nemen wij graag van je over. Wanneer er liefde in de lucht hangt, zullen we snel verder gaan. Is de lead niet wat je zoekt, dan laten wij deze op een commerciële manier weten waarom hij of zij niet matcht met jouw bedrijf.

Het grote voordeel bij een inkomende lead is dat er reeds interesse is. Het is dan ook belangrijk om de leads te kwalificeren om zo uit te maken of dit bedrijf of deze persoon een bezoek of een verkoop waard is. Door leads te kwalificeren krijgt je enkel gewenste bezoeken of verkopen en zorg je ervoor dat je prospecten en klanten tevreden achterblijven.

Hoe doen we dit?

We hebben diverse mogelijkheden om leads automatisch bij ons binnen te laten komen. Eens we enkele goede leads hebben gevonden, luisteren wij aandachtig naar wat hij of zij verwacht van je product of dienst, welke behoefte hij of zij wenst in te vullen en op welke manier hij of zij dat wilt doen. Deze opvolging doen wij zo snel en zo goed mogelijk. Daarna toetsen we af wat jij een nuttige lead vindt. Op die manier krijg je enkel prospectiebezoeken of klanten waar je tevreden op terug kan kijken. Nog belangrijker is natuurlijk dat je scoringspercentages de hoogte inschieten! 

Benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf op een niet callcenter-achtige manier jouw inkomende leads kunnen opvolgen? 
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en te weten komen hoe wij jouw leads precies omzetten naar kwalitatieve afspraken? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over de opvolging van inkomende leads.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons