Telefonische prospectie

Telefonische prospectie, agendabeheer, callcenter, afspraken inplannen, noem het hoe je wil. Wij weten wat je zoekt: kwalitatieve afspraken!

Ons doel is om waardevolle afspraken in te plannen met potentiële klanten voor jouw sales team.

Een prospectiebezoek is als een blind date. En wij zijn cupido. Wij zorgen ervoor dat we alle details van je bedrijf weten zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw prospect een perfecte match is. We bereiden een bezoek tot in de puntjes voor zodat je potentiële klant zijn ogen niet van de deur kan houden tot het moment dat jij binnenstapt. Wedden dat de kans groot is dat de vonk meteen overslaat?!

Dit soort afspraken hebben een meerwaarde voor je bedrijf, maar ook voor je potentiële koper. De prospect is geïnteresseerd in je product of dienst en kijkt uit naar je bezoek. Je verkoper krijgt onze voorbereidingen en weet dat deze prospect een waardevolle langetermijnrelatie kan opleveren. Een win-win situatie dus!

Hoe doen we dit?

Wij luisteren naar je potentiële klanten, stellen hen doelgerichte vragen en zorgen ervoor dat ze niet gepusht worden om in te gaan op een prospectiebezoek. Doordat we werken met de laatste technologieën, bieden we niet enkel kwaliteit, maar ook snelheid. Hierdoor zorgen we voor tot 30% meer rendement dan je interne sales of medewerkers. Zijn wij dan een klassiek callcenter? Lees gerust verder en ontdek!

Zoveel meer dan een callcenter…

Onze telemarketing zal altijd aangepast zijn aan je bedrijf. Als we bellen, mailen of chatten zal het altijd lijken alsof wij jouw werknemer zijn. We gebruiken geen script, maar zorgen ervoor dat we volledig op de hoogte zijn van je bedrijf. De illusie dat we een call center zijn, is dan ook fout. Wij gaan voor kwalitatieve afspraken met meerwaarde. Daarom werken we ook niet met een vaste prijs per afspraak.

Door deze manier van werken, vinden wij geïnteresseerde prospecten die weten wat je te bieden hebt en uitkijken naar een bezoek van je verkoper.

Benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf op een niet callcenter-achtige manier afspraken kunnen realiseren? 
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van prospecteren leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over telefonische prospectie.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons