Telefonische verkoop

Telefonische verkoop, telesales, in-house sales. Hoe je het ook wilt noemen, wij weten wat je zoekt: via telefonische en online contacten uw extra klanten gaan binnenhalen.

Ons doel is om nieuwe langetermijnklanten te genereren via telefonische en online contacten.

Een verkoop afsluiten is als een eerste kus. Je gevoel klopt. Je hart en verstand zeggen ‘ja’ en je gaat ervoor. Een aankoop doen is net hetzelfde. Zoals jij voluit voor die eerste kus ging, zo laten wij je prospect voor de aankoop gaan.

Een aankoop die resulteert in een tevreden klant en die voortvloeit uit een vlekkeloze ervaring, dat is wat je van ons kan verwachten. We kunnen zowel diensten als producten verkopen. Door verkoop via telefoon, spaar je ook dure commerciële buitendienstkosten uit. Bovendien zijn wij efficiënter en beschikken we over de modernste technologieën.

Hoe doen we dit?

We leren jouw product of dienst door en door kennen en luisteren aandachtig naar de noden van je prospect. Met deze kennis, tonen we aan hoe jouw product of dienst deze noden kan oplossen.

Benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf op een niet callcenter-achtige manier extra omzet kunnen realiseren? 
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van prospecteren leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over telefonische verkoop.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons

Win een gratis salestraining!

Waag je kans