SEO en SEA

Ons doel is om jouw bedrijf vindbaar en zichtbaar te maken in zoekmachines en op het internet.  

SEO en SEA zijn als een online dating profiel. Je zorgt ervoor dat alles in je profiel aangepast is op het soort van persoon die jij wilt daten. Soms betaal je voor een account, soms is het gratis. Betalende profielen zorgen er wel voor dat je meer kans hebt om mensen te vinden die écht op zoek zijn naar iemand als jou. Hoe beter je vindbaar bent, hoe meer matches je zal krijgen en hoe meer liefde je kan verspreiden. 

SEO of zoekmachine-optimalisatie is het optimaliseren van jouw website zodat je organisch beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Jouw doel is tenslotte toch om bovenaan de zoekresultaten te komen als een prospect op zoek is naar een dienst of een product dat jij aanbiedt? Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden als je hoger wilt ranken in de zoekresultaten en hierbij helpen we jou graag!

Boven de organische zoekresultaten, staan in Google ook betaalde advertenties. Dit noemt SEA of zoekmachine-adverteren. Hiervoor betaal je een bepaald bedrag om bovenaan in de zoekresultaten terecht te komen. Dit bedrag kan je betalen per klik, per 1000 weergaven of per actie. Het is ook mogelijk om banner-advertenties te plaatsen op bepaalde websites, wat we display advertenties noemen. 

Hoe doen we dit?

We luisteren naar wat jouw verwachtingen zijn in verband met SEO en SEA. Op welke zoekwoorden jij teruggevonden wilt worden in Google? Hoeveel budget zou je willen uitgeven aan SEA? We optimaliseren jouw website volledig met deze input en starten onze advertentiecampagnes op. Al snel zal je de websitebezoeken, informatie-aanvragen en nieuwe klanten zien stijgen. 

SEO en SEA zijn niet meer weg te denken uit jouw marketingplan dus contacteer ons snel voor meer info!

Op zoek naar een betere vindbaarhied van jouw website in Google?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en te weten komen hoe wij jouw website beter kunnen laten scoren in zoekmachines? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over SEO en SEA.

Misschien heb je ook interesse in

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons