Commerciële binnendienst

Je showroom versterken, een tijdelijke verkoper inschakelen of een freelance verkoper inzetten? Wij weten wat je zoekt: een meteen inzetbare en permanent gecoachte verkoper.

Ons doel is om te zorgen voor een in-house verkoper die meteen kan meedraaien in je bedrijf. Iemand die je prospecten een fantastische ervaring biedt en daarnaast ook een ambassadeur is voor je merk.

Een prospect die je showroom bezoekt is als een date meenemen naar je favoriete plekje. Aan jou om hen te overtuigen dat het niet bij die ene date zal blijven. Hiervoor is er een specifieke aanpak nodig. Elke bezoeker verdient een verkoper die advies verleent, hulpvaardig is en aandacht heeft voor zijn of haar noden. Zo’n verkoper stopt niet als de bezoeker de showroom buiten stapt. Onze verkopers volgen prospecten actief op en gaan steeds tot het uiterste om hen een unieke ervaring te bieden.

Hoe doen we dit?

We passen onze commerciële kennis toe op elke bezoeker. Wij zorgen voor de opleiding en de permanente coaching van onze inside sales medewerkers.

Benieuwd hoe snel wij voor jou een commerciële binnendienst kunnen vinden?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van verkopen leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over inhouse sales detachering.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons

Win een gratis salestraining!

Waag je kans