$ Sales detachering - Op de baan | SalesUp

Op de baan

De commerciële buitendienst, de verkopers op de baan, de business developers, de accountmanagers. Hoe je het ook wilt noemen, wij weten wat je zoekt: een topverkoper!

Ons doel is om een topverkoper te plaatsen die weet hoe te verkopen op een manier die jij en je prospecten verwachten.

Een eerste date en een eerste prospectiebezoek lijken sterk op elkaar. Als het tijdens deze eerste ontmoeting klikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een tweede ontmoeting komt. Deze taak nemen we graag op ons. Je kan een verkoper verwachten die je zelf ook graag zou ontmoeten: luisterend, oprecht, met een doorgedreven kennis en steeds bereid om net dat ene stapje extra te zetten.

Hoe doen we dit?

We laten onze verkopers een doorgedreven training doorlopen en volgen hen daarna wekelijks op met de nodige coaching. Daarnaast zorgen wij voor een bedrijfswagen, een laptop en een smartphone. Jij krijgt een duidelijke prijs die gemakkelijk te begroten is: een dagprijs plus kilometervergoeding.

De factuur is uiteraard enkel te betalen wanneer de verkoper aan het werk is voor jou. Op die manier worden vaste kosten variabel en kan jij inspelen op uitzonderlijke gebeurtenissen als het wegvallen van een medewerker of de lancering van een product of dienst.

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van verkopen leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over sales detachering bij jouw klanten.

Misschien heb je ook interesse in

Let’s grab a cup of coffee and get to know each other!

Neem snel contact op om ons te gekke team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons