Salesmanager Ad Interim

Wij weten wat je zoekt: hulp met het uitbouwen van een performante en efficiënte salesorganisatie die klaar is voor de komende jaren.

Ons doel is om een salesmanager ad interim te plaatsen die jouw organisatie herstructureert en klaarstoomt voor de toekomst.

Een goed huwelijk is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij beide partijen zich goed voelen. Dit is hetzelfde bij een salesorganisatie. Wij maken duidelijke afspraken met je salesmedewerkers zodat zij goed weten wat van hen verwacht wordt.

Binnen die afspraken, vertrouwen wij je medewerkers voor de volle 100%. Je kan van ons een peoplemanager pur sang verwachten. Een salesmanager die enkel cijfers analyseert, levert tenslotte geen toegevoegde waarde. Onze salesmanager gaat samen met jouw salesmensen op de baan en stuurt bij vanuit de praktijk. De werknemers die we naar jouw bedrijf sturen zijn onze eigen mensen, die vooraf een intensieve training hebben gekregen waardoor ze de beste zijn in het vak.

Hoe doen we dit?

Door onze jarenlange ervaring hebben we reeds honderden salesorganisaties aan het werk gezien. Hierdoor weten we heel goed wat wel en niet werkt.

We verhuren zelf verkopers, waardoor we perfect weten wat ze nodig hebben om op topniveau te presteren. Doordat we zelf ook ondernemers zijn, weten we maar al te goed hoeveel een salesorganisatie mag kosten en hoeveel deze moet opbrengen.

Geen theoretische praat, maar praktische en bewezen oplossingen, dat kan je van ons verwachten.

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van herstructureren leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over onze salesmanagers ad interim.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons

Win een gratis salestraining!

Waag je kans