Commerciële binnendienst

Op zoek naar een binnendienst medewerker? Of een telesales medewerker? Of toch eerder een showroomverkoper? Wij vullen binnen de 8 weken jouw vacatures in!

Ons doel is om te zorgen voor een commerciële binnendienst die meteen kan meedraaien in je bedrijf. Iemand die je prospecten een fantastische ervaring biedt en daarnaast ook een ambassadeur is voor je merk.

Een inside salesmedewerker is het kloppend hart van jouw salesorganisatie. Zij dienen jouw prospecten en klanten na elke date te overtuigen om nogmaals samen op pad te gaan. Hiervoor is een specifieke aanpak en skillset nodig. 

Hoe doen we dit?

Gedurende 2 tot 4 uur bekijken we in detail jouw openstaande vacature.  Vervolgens bekijken we ook het team, de specifieke taken, de sfeer, etc. 
Zo hebben we een perfect beeld vooraleer we aan onze search beginnen. 

Wij zijn geen 'CV-doorstuur-machine'. Verwacht van ons geen tientallen CV's. Als we jou een kandidaat voorstellen hebben we deze persoonlijk gesproken en zijn wij alvast fan. 

Besluit je vervolgens om de kandidaat aan te werven, dan mag je van ons een meer dan marktconforme wervings- en selectiefee verwachten. 
Daarbovenop zullen we ook 12 uur training investeren in jouw nieuwe medewerker. 
Zo ben je zeker dat deze persoon het best mogelijke onboardingstraject krijgt.

Benieuwd hoe snel wij voor jou een commerciële binnendienst kunnen vinden?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van rekruteren leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over inhouse sales recruitment.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons