Commerciële buitendienst

De commerciële buitendienst, de verkopers op de baan, de business developers, de accountmanagers. Hoe je het ook wilt noemen, wij weten wat je zoekt: een topverkoper!

Ons doel is om een topverkoper te plaatsen die weet hoe te verkopen op een manier die jij en je prospecten verwachten.

Een eerste date en een eerste prospectiebezoek lijken sterk op elkaar. Als het tijdens deze eerste ontmoeting klikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een tweede ontmoeting komt. Hiervoor ben jij op zoek naar een nieuwe sales. Wij plaatsen voor jou een verkoper die je zelf ook graag zou ontmoeten: luisterend, oprecht, met een doorgedreven kennis en steeds bereid om net dat ene stapje extra te zetten.

Hoe doen we dit?

Gedurende 2 tot 4 uur bekijken we in detail jouw openstaande vacature.  Vervolgens bekijken we ook het team, de specifieke taken, de sfeer, etc. 
Zo hebben we een perfect beeld vooraleer we aan onze search beginnen. 

Wij zijn geen 'CV-doorstuur-machine'. Verwacht van ons geen tientallen CV's. Als we jou een kandidaat voorstellen hebben we deze persoonlijk gesproken en zijn wij alvast fan. 

Besluit je vervolgens om de kandidaat aan te werven, dan mag je van ons een meer dan marktconforme wervings- en selectiefee verwachten. 
Daarbovenop zullen we ook 12 uur training investeren in jouw nieuwe medewerker. 
Zo ben je zeker dat deze persoon het best mogelijke onboardingstraject krijgt.

Benieuwd hoe snel wij voor jou een commerciële buitendienst kunnen vinden?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van rekruteren leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over sales recruitment bij jouw klanten.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons