Salesconsultancy

Salesconsultancy, salestips, masterclass sales, salesbegeleiding. Wij weten wat je zoekt: praktische en toepasbare tips die jouw salesorganisatie snel naar de gewenste hoogte brengt.

Ons doel is om uw salesorganisatie naar ongeziene hoogtes te brengen.

Na het kijken van Hitch, ben je geen date-expert als Will Smith in die film. Zo ben je ook geen salesexpert na het volgen van één seminarie. Ervaring krijg je door te doen, maar ook door samen te zitten met experts die het voor jou al gedaan hebben. Wij geven onze ervaringen en kennis graag aan je door. Na 15 jaar hebben wij een expertise verworven in het praktisch aansturen van een salesteam, het structureren van een salesorganisatie en in tal van andere topics die sales aangaan.

Hoe doen we dit?

We bieden praktische consulting aan en halen onze tips niet uit boeken en lezingen. Deze halen we daarentegen uit eigen ervaringen met klanten en prospecten. Het stopt echter niet bij het simpelweg geven van handige tips. Wij gaan nog een stapje verder, door samen met jou concrete zaken uit te werken en je steeds verder op weg te helpen. Geen praatjes, maar wel erkende toepassingen!

Omdat we erkend dienstverlener van de KMO Portefeuille zijn, wordt 30 tot 40 procent van de factuur door de Vlaamse overheid betaald.
Erkenningsnummer: DV.O218347

Benieuwd hoe jouw product of dienst perfect kan verkocht worden?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van consultancy leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over onze salesconsultancy.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons