Salestraining commerciële buitendienst

Verkopers coachen, salestraining, salescoaching, commerciële training. Wat je ook zoekt, wij weten wat je nodig hebt: jouw verkopers trainen en naar het volgende niveau coachen.

Ons doel is om te zorgen voor getrainde verkopers en hen permanent naar een hoger niveau te brengen.

Een salesgesprek is als een date waarbij de persoon aan de andere kant van de tafel overtuigt moet worden van de kwaliteit van jouw producten of diensten. Een succesvolle date, eindigt met een kus. Een succesvol gesprek met een handtekening. Toevallig zijn wij experts in het overtuigen van klanten.

Hoe doen we dit?

Eerst en vooral luisteren we naar jouw verwachtingen van onze training of coaching. Daarna luisteren we bij jouw werknemers of zij openstaan voor deze training en wat zij ervan verwachten. Op basis van deze info, zullen wij jou het perfecte traject voorstellen. We kunnen deze training of coaching zowel in groep als aan individuele personen geven.

Onze training bestaat niet uit saaie theoretische lessen. Wij duiken liever de praktijk in, gaan samen met jouw team op de baan en bekijken bezoek tot bezoek wat er verbeterd kan worden. Praktische tips & tricks worden gedeeld met jouw verkopers zodat zij meteen verbeteringen kunnen toepassen.

Omdat we erkend dienstverlener van de KMO Portefeuille zijn, wordt 30 tot 40 procent van de factuur door de Vlaamse overheid betaald.
Erkenningsnummer: DV.O218347

Benieuwd wat commerciële training kan doen voor jouw team?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van training leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over onze commerciële trainingen.

Misschien heb je ook interesse in

Deze bedrijven werkten reeds met ons samen

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons