Let's get down to business

Ontdek hoe wij jouw omzet kunnen boosten

Met behulp van vier diensten kunnen wij jouw omzet boosten: contact center, sales recruitment, salestraining & salesconsultancy en marketing. Je kan bij ons terecht voor één van deze diensten of voor het volledige pakket, en dit zowel voor korte als lange projecten. Door onze 15 jaar ervaring te koppelen aan een team van enthousiaste specialisten vinden wij steeds de juiste aanpak voor jouw noden.

Contact center

Kan je je het moderne bedrijfsleven nog voorstellen zonder het creeëren van een wauw effect bij jouw prospecten en klanten? Waarschijnlijk niet. Prospectie, verkoop, opvolging van leads en omnichannel beantwoording van je inbound; wij doen het glimlachend telefonisch, via chat, mail of social media. Op deze manieren kan je jouw klanten- en prospectencontacten dan ook goedkoper benaderen.

Je kan van ons prospecten- en klantencontact verwachten waarbij zij verbaasd zullen zijn over hoe fijn het kan zijn om in contact met een bedrijf te zijn. 

Sales recruitment

Sales recruitment, of simpelweg het plaatsen van geweldige salesmedewerkers wanneer jij ze nodig hebt, dat is wat wij jou kunnen bieden.

Commerciële vacatures zijn vandaag moeilijk in te vullen. Daarnaast is het ook moeilijk om in te schatten of een kandidaat ook een kwalitatieve verkoper of binnendienst medewerker zal zijn. Doorheen onze 14 jaren ervaring weten we zeer goed wat een commerciële topper nodig heeft. Ook onze vijver van commerciële talenten is goed gevuld. Klaar om jouw vacatures in te vullen!

Salestraining & Salesconsultancy

15 jaar ervaring geven we graag door. Daarbij trainen we jouw commerciële profielen. Zowel telemarketeers, verkopers als werknemers die commerciële contacten onderhouden, kunnen wij naar een hoger niveau tillen. Daarnaast kunnen wij ook op managementniveau een salesorganisatie opzetten of hervormen.

Marketing

Sales en marketing zijn als Bonnie en Clyde, Romeo en Julia en Jack en Rose. Onafscheidbaar en niet apart van elkaar te zien. Naast een performante salesorganisatie, hoort ook de marketing perfect op punt te staan. Van ons kan je een salesvisie op marketing verwachten die je helpt om je omzet te verhogen of te behouden.