De voordelen van een carrière bij salesUp

Wanneer een persoon zich verbindt aan een bedrijf verwacht hij/zij hiervoor verschillende extra’s. Logisch! Voor niets komt de zon op 🌞 

Naast een degelijk salarispakket is de bedrijfscultuur natuurlijk het belangrijkste gegeven bij het vinden van een job. Werken voor een bedrijf met een bedrijfscultuur die matcht met jouw persoonlijkheid en manier van werken stimuleert creativiteit en productiviteit zodat jij je beste werk produceert en doorgroeit. Vind je de goeie match met de cultuur van een bedrijf, dan ga je elke dag met plezier werken. Vind je die match niet, dan is de job niet meer dan een sleur - of erger.

Lees hier hoe wij onze werknemers soigneren:

1. Voor elk wat wils 

Op zoek naar een job, maar nog niet de juiste vacature tegengekomen? Het grote voordeel van werken bij salesUp is dat we potentieel zien in vele sollicitanten, aangezien hier verschillende departementen huizen onder één dak:

 • peopleUp 🔎 
  Schuilt in jou een geboren matchmaker? Iemand die moeiteloos kan peilen welke job perfect past bij iemand? Dan is werken als recruiter voor peopleUp jouw eerste match! We doen werving en selectie van commerciële profielen. Als jij ervaring hebt in sales recruitment dan ben je meer dan welkom in ons salesUp-team!
   
 • leadsUp 🧲 
  Is oplossingsgerichtheid jouw grootste troef? Heb je ervaring met afspraken vastleggen voor de verkoop van producten en diensten? We bellen zowel naar bedrijven als particulieren. En neen - ik hoor het je al denken-, we proberen geen abonnementen aan te smeren om over te schakelen van energie- of telecomleverancier. We gaan effectief producten of diensten aanbieden waar mensen nood aan hebben. Onze klanten kan je indelen in drie grote groepen: IT, algemene diensten, technische producten of diensten
   
 • pickUp ☎
  Als jij een communicatietalent bezit dan zit je goed bij onze pickUp afdeling. Klantcontact staat centraal bij deze jobinhoud. Heb je ervaring als consulent, secretaresse of administratief bediende en/of wil je hierin verder? Kom dan zeker eens bij ons op gesprek. Wie weet wordt jij binnenkort het aanspreekpunt van een zestigtal bedrijven. We’re ready if you are!
   
 • levelUp 🎓 
  Bij levelUp geven we externe salestrainingen aan onze klanten. Heb jij ervaring als accountmanager met een coachende rol? Voor een coachende, commerciële functie zit je bij levelUp aan het juist adres.
   
 • shakeUp 🎨 
  Last but not least, ons shakeUp marketing team! Op zoek naar een creatieve job? Laat ons weten welke artistieke skills jij kan toevoegen aan ons marketingbureau. Hier kan je jouw artistiek talent ten volle laten bloeien.
   

2. Het geluk van onze werknemers is prioriteit 

Een gelukkige werknemer is dan ook 10 keer productiever dan een ongelukkige werknemer. Dat klinkt wellicht voor de hand liggend, maar in de praktijk wordt dit maar al te vaak uit het oog verloren. Bij ons start iedere ochtend met een oprechte “Goedemorgen, alles goed?”. Iedereen kent hier iedereen en kan écht bij elkaar terecht. 

Wij hebben een open-door-policy zodat werknemers weten dat we steeds bereid zijn naar hen te luisteren, over eender welke persoonlijke of werkgerelateerde aangelegenheid. Zo staan we onze werknemers bij met raad, helpen hen met moeilijke situaties, gaan zelfs mee naar de advocaat of geven advies bij juridische zaken. Medewerkers zijn dan ook gelukkiger op de werkvloer als ze kunnen rekenen op medeleven, collegialiteit en open communicatie.
 

3. Work-life balance

Voor ons in de balans tussen werk en privé een belangrijk gegeven. Zit je met iets? Dan kan je zonder probleem aankloppen bij het management en zij zoeken mee met jou naar de beste oplossing. Geef jij de voorkeur aan een rustig gezinsleven? Ben je eerder iemand die graag enkele weken na elkaar met de noorderzon vertrekt? Of ben je echt wel gefocust op carrière maken? Onze deur staat steeds open om de mogelijkheden te bekijken in functie van jouw jobinhoud.
 

4. Opleidingen

Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende bedrijven en bedrijfstakken zijn we in staat mensen op het juiste carrièrepad te zetten. Weinig ervaring maar wel veel enthousiasme? Spring maar aan boord, wij leren jou alle kneepjes van het vak. Ook mét ervaring mag je geregeld aan ons mouw trekken wanneer je een opleiding nodig hebt over bepaalde onderwerpen. Je kan nooit alles weten natuurlijk.
 

5. Bedrijfscultuur 

Liefde voor sales & marketing is de drijfveer van onze organisatie. Hieronder verstaan we niet ‘zoveel mogelijk winst’ of ‘zo snel mogelijk groeien’. Waar we wel op doelen is onze liefde over te brengen naar klanten door hen zo goed mogelijk bij te staan. Daarom zijn onze kernwaarden:

 • Powerful
  Er is niets zo powerful dan gepassioneerde mensen. Met de juiste mensen op de juiste plaats kan je de krachtigste resultaten bereiken. Motivation is key!
   
 • Playful
  In tegenstelling tot een no-nonsense mentaliteit is ‘zeveren’ bij ons een dagelijkse vereiste. Een goede dosis humor is dan ook een sine qua non in het salesUp team.
   
 • Uptimistic
  Ons glas is altijd vol. En als het leeg is, dan vullen we het bij. Deze waarde is dé belangrijkste trigger waar we naar zoeken bij nieuwe medewerkers. Verwacht dus een bende prettig gestoorde mensen aangevuld met een heel doorgedreven expertise.
   

Kan jij je vinden in de bedrijfscultuur van salesUp? Bekijk hier al onze vacatures.
Je kan ook altijd spontaan solliciteren. We leren jou met plezier kennen.

Let’s grab a cup of coffee and get to know each other!

Neem snel contact op om ons te gekke team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons

Win een gratis salestraining!

Waag je kans