Telefonische prospectie voor VM Building Solutions | salesUp

VM Building Solutions, een toonaangevende speler in de bouwsector, heeft dankzij salesUp een sterke toename in gekwalificeerde afspraken gerealiseerd. Door gerichte telefonische prospectie en een nauwe samenwerking hebben beide bedrijven zeer mooie resultaten behaald. Lees je met ons mee?

Telefonische prospectie voor VM Building Solutions

VM Building Solutions, bekend om hun topkwaliteit zink- en EPDM-producten, ging in 2022 een nieuwe fase in na de overname van Modus door salesUp. Sindsdien werken wij, salesUp, nauw met hen samen. Onze belangrijkste taak? Telefonische prospectie, vooral gericht op architecten. We willen hen overtuigen vaker de producten van VM Building Solutions te gebruiken. En dat lukt ons goed: met een succespercentage van 16,21% hebben we al 535 afspraken gemaakt, wat ruim boven ons doel van 10% ligt.

Deze afspraken plannen we altijd zorgvuldig per regio. Zo zorgen we ervoor dat elke salesmedewerker een eerlijk aantal afspraken krijgt, zonder dat er interne competitie ontstaat. Dit bevordert een goede sfeer en zorgt voor een gebalanceerde werklast voor ons team.

Enquête resultaten

Naast onze telefonische prospectie hebben we ook een enquête uitgevoerd gericht op bouwbedrijven. We wilden weten welke materialen ze gebruiken en waar die vandaan komen. Dankzij deze aanpak kreeg VM Building Solutions een helder beeld van de markt.

De enquête was een groot succes: we verzamelden 981 complete antwoorden, met een indrukwekkend conversiepercentage van 31,08%. Dit hoge percentage bevestigt hoe effectief de enquête was in het verzamelen van waardevolle marktinformatie en het genereren van potentiële leads

Vooruitkijken: campagne optimalisaties

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze campagnes voor VM Building Solutions. Door onze focus op architecten te behouden en tegelijkertijd onze enquête-inspanningen op bouwbedrijven te richten, helpen we VM Building Solutions niet alleen hun product bekendheid te vergroten, maar ook waardevolle marktinzichten te verkrijgen. Door continu de resultaten te monitoren en onze strategieën aan te passen, zorgen we ervoor dat VM Building Solutions hun doelstellingen niet alleen bereikt, maar ook kan blijven groeien in een competitieve markt.

 

De samenwerking: jarenlange partners

De samenwerking tussen salesUp en VM Building Solutions is gebaseerd op professionaliteit en wederzijds vertrouwen. Door het succesvol uitvoeren van diverse telemarketing projecten hebben we een sterke band opgebouwd. Deze solide relatie zorgt ervoor dat we samen steeds betere resultaten kunnen behalen.

“Heel goede professionele samenwerking met salesUp. Reeds verschillende telemarketingprojecten succesvol voor ons uitgevoerd. Vlotte communicatie en sympathieke medewerkers. Bedrijf waar je op kunt rekenen.” - Filine Steijaert

Up your sales met salesUp

Ben je klaar om jouw B2B verkoop naar een hoger niveau te tillen en je merk zichtbaarder dan ooit te maken door middel van B2B leadgeneratie? Bij salesUp zijn we experts in het creëren van strategische, doelgerichte campagnes die echte resultaten opleveren. Net zoals we voor VM Building Solutions hebben gedaan, kunnen we ook voor jouw B2B bedrijf een verschil maken. 

Nog interessante blogs voor jou

Telefonische prospectie tijdens bouweverlof | salesUp

Door prospecteren tijdens de zomermaanden: interessant ja of nee? Je leest het in ons blog.

Duurzame samenwerking tussen Messer Group en salesUp

In mei vorig jaar startte onze samenwerking met de Messer Group, een internationale producent en leverancier van industriële gassen. Een jaar later kijken we terug op een periode van vruchtbare samenwerking, waarin we samen aanzienlijke resultaten hebben geboekt. In deze client case delen we de hoogtepunten en succesverhalen van onze gezamenlijke inspanningen

salesUp strategische telefonische prospectie partner van Alindus

In onze samenwerking met Alindus, hebben we onze krachten gebundeld om doormiddel van strategische telefonische prospectie tastbare resultaten te behalen.  

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp